Home-Start

Als je nieuw bent in Almere heb je vaak geen familie in de buurt en nog geen netwerk. Als je kinderen hebt, kan het dan fijn zijn om een tijdje een ervaren Almeerse opvoeder als maatje te hebben. Iemand die met je meedenkt over opvoeden, die de weg weet in Almere en je helpt bij het opbouwen van een netwerk met andere ouders.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met één van de projectcoördinatoren, zij helpen je graag verder! Suzanne: 06 - 35 12 26 78, Jelly: 06 - 35 12 24 66 of Zohra: 06 - 15 60 16 46 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

"Als net alleenstaande moeder in een nieuwe stad gaan wonen. Ik dacht dat doe ik even. Maar wat is het lastig en zwaar als je de weg niet weet en nog niemand kent. Niemand om het even over de kinderen te hebben en gewoon over hoe alles gaat thuis. Ik heb me zo geïsoleerd gevoeld. Mijn vrijwilliger van Home-Start kwam als een cadeau, ze heeft me door die eerste periode heen gesleept." Marije (20), deelnemer Home-Start