Goed Ontmoet 75+

Je verbonden voelen is voor iedereen belangrijk. Juiste in deze tijd is dit niet altijd makkelijk. Bent u boven de 75 jaar en voelt u zich eenzaam? Dan is dit misschien iets voor u. Goed Ontmoet 75+ biedt ondersteuning aan 75-plussers die last hebben van eenzaamheid en daar verandering in willen brengen.  

Hoe werkt het?

U wordt gekoppeld aan een vrijwilliger waarmee u wekelijks contact heeft. Een vrijwilliger gaat samen met u op zoek naar wat er voor u nodig is om de situatie te veranderen. Onze vrijwilligers zijn getraind om mensen te ondersteunen die last hebben van eenzaamheid. 

Wat bieden wij u?

Een vrijwilliger die: 

  • bij u past;
  • luistert en met u meedenkt;
  • u een jaar lang ondersteunt;
  • handvatten aanreikt om de eenzaamheid nu en in de toekomst zelf aan te pakken.
Contact

Wilt u (weer) meer plezier in het leven? En staat u ervoor open om nieuwe dingen uit te proberen? Neem dan contact op met Noortje Huisman via 06 - 20 15 87 82. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

button aanmeld1

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere