Gratis online training "Meer contact"

Zou je meer contact met anderen willen en je prettiger voelen in (nieuwe) sociale situaties? Doe dan gratis mee met onze online training ‘Meer contact’! In deze training leer je wat je zélf kunt doen aan gevoelens van eenzaamheid.

Een online training tegen eenzaamheid klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Want tijdens deze training ga je in je eigen omgeving het contact met de mensen om je heen in de praktijk oefenen.

Hoe het werkt

Je ontvangt twee maanden lang elke dag een e-mail. De training is door de vele voorbeelden praktijkgericht en leuk om te doen. Je begint als deelnemer thuis in je eigen veilige omgeving en doet gaandeweg steeds vaker praktijkopdrachten buiten de deur. Veel van die opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in de eigen buurt, denk aan het praatje met de buren of met mensen in de straat. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Door de persoonlijke insteek blijven deelnemers gemotiveerd. Als deelnemer leer je wat je zélf kan doen om meer en leukere contacten te krijgen. Deelname is gratis.

Voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die hun sociaal leven willen opfleuren en die daar zelf hun best voor willen doen. Dus:
• Woon je in Almere en ben je 18 jaar of ouder?
• Wil je meer mensen leren kennen?
• Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling?
• En heb je een computer, telefoon of laptop waarop je e-mail kunt ontvangen?
Doe dan mee! En je doet deze training wel zelf maar niet alleen. Je wordt begeleid door een vrijwilliger. 

Wil je meer weten of je aanmelden?

Bel of app met Marjan op 06 - 30 19 89 39 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button meer info

 

 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere