Deelnemers

Deelnemers zijn de Almeerse stadsgenoten die ondersteuning van een vrijwilliger van Humanitas kunnen gebruiken. Het kan elk van ons zijn. Omdat je iets onverwachts is overkomen. Omdat het je even teveel werd. Of gewoon omdat het even nodig is: iemand om mee te praten. In veel gevallen biedt een vrijwilliger van Humanitas je dan een goede ondersteuning. Want onze vrijwilligers zijn niet alleen gewone mede-burgers van Almere, maar ze zijn ook getraind om je goed te kunnen ondersteunen. En ze worden begeleid door de Humanitas organisatie.

Onze hulp is gratis en is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'

Kunnen we jou ook helpen?


 

Bt Detentie
Bt Eenzaam
Bt Geld
Bt Levensboek
Bt Opgroeien
Bt Opvoeden
Bt Scheiding
Bt Taal
Bt Verliesdood
Bt Almeerders

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere