KomErbij.jpg

Een kopje koffie drinken en de tijd nemen voor een babbel. Of samen erop uit. Eens van gedachte wisselen over hoe het moet met de kinderen of de financiën. Hulp krijgen bij de Nederlandse taal of een goede omgangsregeling. Het is vaak simpel, maar voor veel Almeerders juist niet. Dat maakt ons des te harder nodig: de vrijwilligers bij Humanitas.

Dan is goed om te weten dat je als vrijwilliger bij Humanitas nooit onvoorbereid op pad gaat en nooit alleen staat. Je hoort erbij. Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met een grote Almeerse afdeling. Samen met ruim 700 vrijwilligers ondersteunen we stadsgenoten van 0 tot 100 jaar. Mensen die tijdelijk wat hulp kunnen gebruiken. We doen dat met 20 programma's in de thema’s: opvoeden, opgroeien, verlies, eenzaamheid, financiën, taal, detentie, levensboek en scheiding. Het mooie is: als vrijwilliger van Humanitas hou je er zelf ook wat aan over. Een goed gevoel, jazeker, maar ook krijg je training en begeleiding. Bovendien bouw je (nog meer) levenservaring op.


 

Meer weten?

Je kunt hieronder aanvinken waar je interesse specifiek naar uit gaat. Met deze informatie kunnen wij meteen de juiste persoon contact laten opnemen. Het zijn maar een paar vragen en die met een sterretje hebben we beslist nodig.


Help ons met de juiste informatie

Door onderstaande keuzeveldjes in te vullen, help je ons je vraag te begrijpen en kunnen we een van onze meest geschikte teamleden inschakelen om contact met je op te nemen.

Mijn interesse gaat uit naar (meer antwoorden mogelijk)....
Ik heb interesse omdat....

Bij Humanitas hebben we een strikt privacybeleid. Dit is door de landelijke organisatie opgesteld en alle afdelingen houden zich eraan. Je gegevens worden dus vertrouwelijk behandeld. Hier lees je daar meer over.

© 2017 Humanitas Almere