Gratis panorama wandposter

We verloten één Xpozer fotoposter van 80x40cm ter waarde van 59,99 euro. Deelnemen is niet meer mogelijk, de uiterste deelnamedatum was 27 juni 2018.  

We willen het niet té gemakkelijk maken. In de woordzoeker staan 26 woorden verborgen. Maar als je de 25 opgegeven woorden uit het spel (in de krant) weg streept, blijven de letters over die niet zijn doorgestreept en die samen een belangrijke boodschap vormen. Vul die oplossing in op ons deelnameformulier en doe mee aan ons gratis kansspel om een mooie poster te winnen. Iedereen die in Almere woont kan met één inzending meedoen.

De sluitingsdatum was woensdag 27 juni 2018. De loting vindt plaats door blinde trekking uit de inzenders die tijdig het juiste antwoord hebben ingezonden en het deelnameformulier correct hebben ingevuld. De winnaar ontvangt in juli bericht en de poster wordt daarna naar het huisadres gezonden. De uitslag is bindend, we corresponderen er niet over.

Je kon kiezen uit de 20 Almeerse stadsgezichten die je hieronder ziet.

 

Noorderplassen West

Noorderplassen West

Havenkom

Havenkom

Skyline

Skyline

Catcenter

Catcenter

Hoge Vaart

Hoge Vaart

Kromslootpark

Kromslootpark

Eksternest

Eksternest

Lange Wetering

Lange Wetering

Dunloppad

Dunloppad

Almere Poort

Almere Poort

Markermeerdijk

Markermeerdijk

Markermeer

Markermeer

Blocq van Kuffeler

Blocq van Kuffeler

Havenkom landmark

Havenkom landmark

IJmeerdijk

IJmeerdijk

Gemaal

Gemaal

Modder Almere Pampus

Modder Almere Pampus

Gooimeerdijk Oost

Gooimeerdijk Oost

Almeerderstrand

Almeerderstrand

De Laren

De Laren

 

Deelnameformulier

De inzendtermijn is verstreken, je kunt niet meer deelnemen.


Hier kun je meer lezen over de bijzondere wandposters van Xpozer. Het is een heel succesvolle Nederlandse uitvinding. Je bestelt je poster echter niet bij Xpozer, maar geeft je keuze aan in het deelname formulier. Wij bestellen namelijk de poster voor jou en zorgen dat je 'm thuisbezorgd krijgt.


Privacy

We gaan zorgvuldig om met de privacy en persoonsgegevens van iedereen die met Humanitas te maken heeft. Dus ook met de deelnemers aan onze verloting. Hieronder lees je wat we doen met jouw deelnamegegevens.

Gegevens. We vragen je voor deelname enkele noodzakelijke gegevens. Namelijk je e-mailadres, voornaam en achternaam. We hebben ze nodig om je de prijs toe te sturen als je de winnaar bent. Je krijgt namelijk een e-mail als je de winnaar bent, je moet ons dan je huisadres laten weten en daarna de prijs thuisgestuurd. Je gegevens worden alleen gebruikt voor de verloting van de Xpozer fotoposter. Na verloting en verzending worden de gegevens van alle inzenders verwijderd.

Toegang. Slechts enkele mensen hebben toegang tot de website van Humanitas Almere en daarom ook tot jouw gegevens. Dat zijn: enkele medewerkers van Humanitas Almere, een enkel persoon van ondersteunend communicatiebureau Prospero Almere en een enkel persoon van een ondersteunde webbureau WSOnline. Geen van hen deelt of verspreidt jouw gegevens.

Veiligheid. De website van Humanitas Almere is goed beveiligd, staat onder dagelijkse controle van een professioneel bureau en de data is gehuisvest bij een zeer gerenommeerde internet service provider.

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere