Nieuw! Gratis online training 'Meer contact'

Zou je meer contact met anderen willen en je prettiger voelen in (nieuwe) sociale situaties? Doe dan gratis mee met onze online training ‘Meer contact’!

Meer info? Bel of app met Marjan op 06 - 30 19 89 39 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze training leer je wat je zélf kan doen om meer en leukere contacten te krijgen door in je eigen omgeving het contact met de mensen om je heen in de praktijk te oefenen.

De training is bedoeld voor mensen die hun sociaal leven willen opfleuren en die daar zelf hun best voor willen doen. Dus:

• Woon je in Almere en ben je 25 jaar of ouder?
• Wil je meer mensen leren kennen?
• Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling?
• Heb je een computer, telefoon of laptop waarop je e-mail kunt ontvangen?

Doe dan mee! Je doet deze training wel zelf maar niet alleen; je wordt begeleid door een vrijwilliger. Kijk voor uitgebreide info op https://www.humanitasalmere.nl/meer-contact

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere