Be Yourself! Voor jongeren van 12-16 jaar

De afgelopen 2,5 jaar was het niet altijd even makkelijk voor alle jongeren in Nederland, zo ook niet in Almere. Corona, lockdown, online les, geen (of minder) sociale contacten, niet bij je familie op bezoek etc. Dit was echt geen leuke tijd! 

Misschien ken of ben jij ook een jongere die zich eenzaam gevoeld heeft. Of die gedacht heeft, is dit het nu helemaal? En die twijfels heeft over de toekomst; zichzelf de vraag stellen hoe de wereld er over een x aantal jaar uitziet.

POH GGZ jeugd Almere Buiten en Humanitas hebben samen een programma gemaakt om met jongeren ervaringen uit de afgelopen periode uit te wisselen. Ken jij jongeren tussen de 12-16 jaar die ook tegen de gevolgen van de corona periode aanlopen, wijs ze dan op Be Yourself!

Wij starten op maandag 9 januari 2023 en komen 6 keer 1,5 uur bij elkaar. Locatie is Gezondheidscentrum de Compagnie, Balistraat 1 in Almere. 

Aanmelden kan door te mailen naar: Ilona: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Yvonne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel Yvonne via: 036 5454300. Zij is maandag t/m woensdag bereikbaar.

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere