Wil jij je cultuur delen met nieuwe Almeerders van 18 tot 28 met een vluchtverleden?

Humanitas Unlimited is een nieuw project in Almere. Een project waarbinnen gevestigde Almeerders de krachten bundelen met jongvolwassenen met een verblijfsstatus. De nieuwkomers en locals gaan in gesprek over hun eigen toekomst en die van Almere en volgen samen een training. 

 Daarnaast bouwen nieuwkomers en locals met elkaar aan een ontmoetingsplek in de stad. Een plek waar alle Almeerders zich welkom voelen.

Met dit project hopen we dat de jong volwassen statushouder zijn of haar plek gaat vinden in onze stad. Dat hij of zij onderdeel wordt van de maatschappij en perspectief krijgt op studie, vrijwilligerswerk of een baan. Dit bijzondere nieuwe project wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

 Wil jij als gevestigde Almeerder een paar uur per week tijd vrijmaken om jouw stad en die van nieuwe jonge Almeerders nog leuker te maken? Neem dan contact op met Margreet Zandbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./06 - 533 26 238.

 Voor meer informatie kijk bij het project Unlimited

 

 

 

 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 24.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 700 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere