Ondersteuning bij opvoeden

Elk gezin kent lastige tijden. Soms kun je wel wat hulp gebruiken! De vrijwilligers van Humanitas Home-Start staan klaar om jou een steuntje in de rug te geven. Zij zijn er voor je en bieden ondersteuning die bij jou en jouw gezin past. Zonder oordeel wordt er naar je geluisterd en samen proberen jullie een weg te vinden zodat jij en je gezin voldoende kracht ontwikkelen om zelfstandig verder te gaan.Home-Start

Home-Start

Home start biedt ondersteuning aan gezinnen met kinderen tussen 0 en 18 jaar oud. De vrijwilliger van Home-Start kan jou een luisterend oor en tips bieden, én kan jou en je gezin de weg wijzen in voorzieningen en regelingen. 

Direct contact met Home-Start? Bel Suzanne: 06 - 35 12 26 78 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere