Vrijwillige ambassadeurs gezocht

Ben jij enthousiast over het werk van Humanitas en wil jij dat delen in Almere? Vind je het werk van Humanitas belangrijk en ben je niet bang om op mensen af te stappen?
Dan zoeken we jou!

 Wat ga je doen?

Samen met andere ambassadeurs en projectcoördinatoren van Humanitas Almere ga je naar informatiemarkten, scholen, evenementen in de stad om Humanitas te promoten. Je bemant een stand, die je mag aankleden, en gaat van daaruit in gesprek met potentiële vrijwilligers of deelnemers.

Uiteraard krijg je eerst een korte training over de projecten van Humanitas Almere, hoe betrek en enthousiasmeer je mensen voor onze organisatie en hoe presenteer jij jezelf. Daarnaast worden er leuke ideeën aangereikt over de aankleding van de stand en gebruik van materialen. Je krijgt een contactpersoon toegewezen die jou ondersteunt in dit hele proces.

Wat ontvang je van Humanitas?
  • Een training
  • Voldoening
  • Begeleiding
  • Gezelligheid
  • Onkostenvergoeding 

Word je hier blij van? Stuur dan een mail naar vrijwilligeralmere@humanitas.nl en dan bellen we je voor een afspraak.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse en zou je meer informatie willen, vul dan hieronder het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere