Wil je iets betekenen voor een pleegkind?

Project Pleegmaatjes zoekt vrijwilligers!

Met steun van het Oranjefonds, trekken Vitree en Humanitas in Almere samen op in het project Pleegmaatjes. Voor kinderen en jongeren die opgroeien in een pleeggezin of gezinshuis kan een maatje heel erg fijn zijn.

Iemand die er is, speciaal voor het kind. Om samen leuke dingen te doen, zoals sporten of iets creatiefs, winkelen, of gewoon gezellig kletsen. Soms zijn maatjes zelf opgegroeid in een pleeggezin en kunnen zij als ervaringsdeskundige een pleegkind tot steun zijn. 

Wil je ongeveer een dagdeel per week iets betekenen voor een pleegkind? Dan is pleegmaatje worden misschien iets voor jou! Pleegmaatjes worden door Humanitas getraind en begeleid.

Meer weten?

Ga naar www.pleegmaatjes.nl. Heb je nog vragen? Bel of mail dan met Suzanne Verlaan 06-22 32 33 57 / s.verlaan@humanitas.nl

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse en zou je meer informatie willen, vul dan hieronder het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere