Werk je met kinderen en jongeren die niet op vakantie kunnen deze zomer?

Er zijn veel Almeerse kinderen en jongeren die niet op zomervakantie gaan en die ook niet de mogelijkheid hebben om erop uit te gaan. Door omstandigheden zitten zij het grootste deel van de zomervakantie thuis en moeten zichzelf vermaken. Deze kinderen en jongeren kunnen deze zomer terecht bij twee projecten van Humanitas Almere: Zomermaatje en Even op Adem.

Zomermaatje: wekelijks op stap met een maatje.

Een Zomermaatje is een getrainde vrijwilliger die tijdens de zomervakantieperiode minstens één keer per week afspreekt met een kind of een jongere. Samen ondernemen ze binnen- of buitenactiviteiten die ze allebei leuk vinden. Wil je meer informatie of een kind aanmelden voor Zomermaatje? Neem dan contact op met Jessica op 06 -  51 31 75 06 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even op Adem: op vakantie bij een gastgezin

Een aantal Almeerse kinderen van 6 – 12 jaar kan terecht bij een gastgezin om bij of met hen een week ontspannen vakantie te vieren. De vakanties vinden plaats in de eerste en de laatste week van de zomervakantie. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met Nienke op 06 - 20 22 52 51 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere