Ondersteuning bij opvoeden

Elk gezin kent lastige tijden. De vrijwilligers van Humanitas Home-Start staan klaar om jouw cliënt een steuntje in de rug te geven. Zij bieden ondersteuning die bij het gezin en de omstandigheden past, Zonder oordeel. Samen met moeder en/of vader gaan zij op zoek naar een weg om het gezin (weer) voldoende kracht te geven om zelfstandig verder te gaan.


 

Werk je met kinderen en jongeren die niet op vakantie kunnen deze zomer?

Werk je met kinderen en jongeren die niet op vakantie kunnen deze zomer?

Er zijn veel Almeerse kinderen die niet op zomervakantie gaan en die ook niet de mogelijkheid hebben om erop uit te gaan. Door omstandigheden zitten zij het grootste deel van de vakantie thuis en moeten zichzelf vermaken. Deze kinderen (6-12 jaar) kunnen deze zomer terecht bij Even op Adem.

Lees meerHome-Start

Home-Start

Home-Start biedt ondersteuning aan gezinnen met kinderen tussen 0 en 18 jaar oud. De vrijwilliger van Home-Start biedt een luisterend oor, tips én kan het gezin de weg wijzen in voorzieningen en regelingen. 

Home-Start ondersteunt naast gezinnen met kinderen tot 18 jaar ook aanstaande moeders vanaf 28 weken zwangerschap, die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Om zo opvoedingsvragen op te lossen voordat er problemen ontstaan.

Direct contact met Home-Start? Bel Suzanne: 06-35 12 26 78 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere