Vormgever Levensboek

Ben jij een ervaren vormgever die een aantal van onze Levensboeken kan voorzien van een mooie lay out? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Zo’n 30 schrijvers tekenen verhalen van op van stadsgenoten in Almere. Het 100ste Levensboek wordt binnenkort uitgereikt en het 120ste wordt nu geschreven. Het schrijven van het verhaal is een boeiend, intensief proces. In vertrouwen groeit een prachtig verhaal. Als het verhaal op papier staat moet het ingepakt worden in een mooie cover. Daar komt een stuk vormgeving bij kijken waar sommige vrijwillige schrijvers graag ondersteuning bij krijgen.

Het gaat om de uitlijning van het verhaal, het maken van een cover, het plaatsen van foto’s in de tekst, kortom het boek klaar maken om te laten drukken.
Het gaat om ongeveer 5 boeken per jaar. Ben jij handig in dit proces en kun jij een bijdrage leveren aan de afronding van het proces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bel voor meer informatie naar Marjan van Doorn op  06 - 30 19 89 39 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere