Ondersteuning bij opgroeien

Om verschillende redenen kun je als kind door een moeilijke periode gaan. Een periode waarin je een maatje kan gebruiken. Een maatje die naast jou staat, naar jou luistert en jou steunt. Het Humanitas programma Match biedt jou een maatje!


Match

Match

Match biedt jou een maatje die kijkt wat jij nodig hebt en hij of zij legt jou niets op. Samen ga je leuke dingen doen! Je kunt bijvoorbeeld samen sporten, een hobby uitzoeken of gewoon gezellig kletsen. Maar ook als je tips nodig hebt voor een sollicitatiebrief of een opleiding staat er een maatje voor jou klaar. Match is er voor iedereen tussen de 4 en 24 jaar.  

Direct contact met Match? Bel Suzanne: 06 - 22 32 33 57 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer


Pleegmaatje

Pleegmaatje

Woon je in een pleeggezin? Is er iets wat je heel graag zou willen ondernemen en waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Of zoek je een bondgenoot die meeleeft met alles wat je beleeft? Dan is een Pleegmaatje iets voor jou!

Lees meer


Zomermaatje

Zomermaatje

Er zijn veel Almeerse kinderen en jongeren die niet op vakantie gaan in de zomer en ook niet de mogelijkheid hebben om erop uit te gaan. Door omstandigheden zitten zij het grootste deel van de zomervakantie thuis en moeten zichzelf vermaken. Voor hen betekent het heel veel om een dagdeel per week met iemand leuke dingen te kunnen doen. Een Zomermaatje biedt tijdens de zomervakantie kortdurende ondersteuning aan kinderen of jongeren.

Lees meer

 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere