Ondersteuning bij opgroeien

Om verschillende redenen kun je als kind door een moeilijke periode gaan. Een periode waarin je een maatje kan gebruiken. Een maatje die naast jou staat, naar jou luistert en jou steunt. Het Humanitas programma Match biedt jou een maatje!


Humanitas Kindervakantieweken

Humanitas Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms lukt dat gewoon niet. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Aanmelden kan alleen via een verwijzende instantie. Direct contact? Bel Ellen: 06-57262787 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer


Match

Match

Match biedt jou een maatje die kijkt wat jij nodig hebt en hij of zij legt jou niets op. Samen ga je leuke dingen doen! Je kunt bijvoorbeeld samen sporten, een hobby uitzoeken of gewoon gezellig kletsen. Maar ook als je tips nodig hebt voor een sollicitatiebrief of een opleiding staat er een maatje voor jou klaar. Match is er voor iedereen tussen de 4 en 24 jaar. Direct contact met Match? Bel Suzanne: 06-223 233 57.

Lees meer

 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere