Ondersteuning bij de Nederlandse taal

Wanneer je moeite hebt met de Nederlandse taal, kan dat je belemmeren in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren, telefoneren, voorlezen aan je (klein)kinderen of solliciteren. Wie de taal oefent met een maatje, ontdekt vaak een nieuwe wereld. 

Een Taalent-vrijwilliger bezoekt je wekelijks thuis of in een andere vertrouwde omgeving. Samen oefenen jullie met lezen, schrijven en/of spreken. Het maakt niet uit of je in Nederland bent geboren of in het buitenland. Om je te kunnen helpen, is het wel belangrijk dat je een eenvoudig gesprek in het Nederlands kunt voeren. 


 

Taalent

Taalent

Wanneer je moeite hebt met de Nederlandse taal, kan dat je belemmeren in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren, telefoneren, voorlezen aan je (klein)kinderen of solliciteren. Wie de taal oefent met een maatje, ontdekt vaak een nieuwe wereld. De ondersteuning is kosteloos.

Direct contact? Bel of mail naar 06 - 35 11 87 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere