Aan het werk

Ai. Je treft ons op een pagina die nog niet af is. Sorry, maar dat kan gebeuren, want we zijn op dit moment volop aan het bouwen. We maken een nieuwe lokale website, die helemaal is afgestemd op onze eigen stad en gericht op onze stadsgenoten. Dat is tegelijk een mooie en uitdagende klus.

We breiden onze website de komende paar weken gestaag verder uit, stapsgewijs, en dat doen we omdat ons voornaamste werk dan niet in het gedrang komt. Want dat is: ondersteuning bieden aan onze stadsgenoten die tijdelijk een beetje hulp kunnen gebruiken. Niettemin onze verontschuldigingen.

Zolang we nog niet compleet zijn, vind je alle relevantie informatie (ook) op onze eigen tak van de landelijke Humanitas site.

Mocht je -struinend over onze nieuwe site- nu al suggesties hebben voor verbetering, aarzel dan niet om het ons te laten weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je helpt ons daarmee en we zijn je bij voorbaat dankbaar.

Redactieteam Humanitas Almere
 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere