Ondersteuning bij geldzaken en schulden

Inkomsten en uitgaven in balans houden én het overzicht behouden, dat is een uitdaging! Om verschillende redenen kan je vastlopen in jouw geldzaken en te maken krijgen met schulden. Het is dan fijn als er iemand met je meekijkt en je ondersteunt om de geldzaken weer op de rit te krijgen.

Budgetmaatje

Budgetmaatje

Een budgetmaatje geeft je ondersteuning als je in de schulden bent geraakt. Hoe eerder je om hulp vraagt, hoe beter. Samen ga je aan de slag om overzicht te krijgen van je inkomsten en uitgaven. 

Direct contact met de coördinator van Budgetmaatje? Bel of mail naar: 06 - 35 11 79 56 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer


Get a Grip

Get a Grip

Get a Grip biedt jou ondersteuning in al jouw vragen over geld en schulden. Samen zorg je ervoor dat er overzicht ontstaat in de inkomsten en uitgaven en ga je aan de slag met (eventuele) schulden. Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Woon je in Almere én loop je vast in je geldzaken? Dan kan je kosteloos met een vrijwillig coach van Humanitas aan de slag!

Lees meer

 

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere